In uitvoering

TIELT-WINGE - Solveld fase 2

Aan het Solveld in Tielt-Winge (nabij de sporthal) is de 1e fase klaar. De 24 sociale huurwoningen zijn ondertussen bewoond, de  11 sociale koopwoningen zijn toegewezen.

De 2e fase is ook al goed opgeschoten. Deze omvat 16 huur- en 19 koopwoningen. Einde van de koopwoningen is voorzien tegen oktober 2021, de huurwoningen zullen klaar zijn in januari 2022.

De 3e fase zijn we aan het herbekijken om meer kleine woningen te kunnen aanbieden op vraag van de gemeente. We hopen de omgevingsvergunning rond de zomerperiode aan te vragen. (zie projecten - op termijn)
MEER INFORMATIE


AARSCHOT - Roodhuisberg

In Aarschot zijn we gestart met het bouwen van 12 sociale huurwoningen. Deze 5 woningen en 7 appartementen zijn gelegen in een nieuwe verkaveling aan de Herseltsesteenweg. 
Werken zullen klaar zijn tegen eind 2021!


HOEGAARDEN - Brouwerij Loriers / Kauterhof (Residentie DAS)

SWaL zal 17 sociale huurwoningen bouwen in het project Brouwerij Loriers gelegen langs het Kauterhof. De werken moeten afgestemd worden op de heraanleg van straat Kauterhof. De kelder is klaar, nu moeten we even pauzeren tot de weg klaar is. We hopen in januari 2022 verder te kunnen werken en de werken te beëindigen midden 2023.