In uitvoering

TIELT-WINGE - Solveld

Aan het Solveld in Tielt-Winge (nabij de sporthal) is de 1e fase klaar. De 24 sociale huurwoningen zijn ondertussen bewoond, de verkoop van de 11 sociale koopwoningen is lopende.

De 2e fase is ook al goed opgeschoten. Deze omvat 16 huur- en 19 koopwoningen. Einde van de koopwoningen is voorzien tegen oktober 2021, de huurwoningen zullen klaar zijn in januari 2022.

De 3e fase zijn we aan het herbekijken om meer kleine woningen te kunnen aanbieden op vraag van de gemeente. We hopen hier aansluitend op de tweede fase te kunnen starten.
MEER INFORMATIE


LEUVEN (KESSEL-LO) - Vlierbeekveld fase 3

In Vlierbeekveld worden de laatste woningen gebouwd, 38 huurwoningen, grenzend aan de Molenstraat, de Krekelstraat, de Glimwormstraat, het Vlinderpark en de Honingbijstraat. De inhuizing van deze woningen wordt gepland in twee fasen, bij het begin van de zomervakantie en vlak na de zomervakantie.
MEER INFORMATIE


OUD-HEVERLEE (SINT-JORIS-WEERT) - Neerveldstraat

In het centrum van Sint-Joris-Weert bouwen we 8 sociale huurwoningen in de nieuwe verkaveling Groot Neerveld. Einde voorzien in september 2021!

MEER INFORMATIE


AARSCHOT - Roodhuisberg

In Aarschot zijn we gestart met het bouwen van 12 sociale huurwoningen. Deze 5 woningen en 7 appartementen zijn gelegen in een nieuwe verkaveling aan de Herseltsesteenweg. 
Werken zullen klaar zijn tegen eind 2021!

MEER INFORMATIE


HOEGAARDEN - Brouwerij Loriers / Kauterhof (Residentie DAS)

SWaL zal 17 sociale huurwoningen bouwen in het project Brouwerij Loriers gelegen langs het Kauterhof. De werken moeten afgestemd worden op de heraanleg van straat Kauterhof. Begin 2021 starten we met de kelder, daarna pauzeren we de werken om de bovenbouw aan te vangen als de weg klaar is.